Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

A máme to tady…velká fotoreportáž z již 6.ročníku Dětského dne pořádaného v naší obci.

Dne 20. června se konal již 6. ročník Dětského dne, který byl tentokrát pořádán členy místního fotbalového spolku Sokol Tichonice. Místem konání bylo již tradičně fotbalové hřiště v Tichonicích, na kterém se v sobotním dopoledni sešlo bezmála 60 dětí zapsaných v jednotlivých disciplínách.  V letošním roce byl pro děti připraven o něco pestřejší program a to díky přispění z fondu hejtmana Středočeského kraje MuDr.Davida Ratha.
Radost v očích všech malých účastníků byla pro všechny pořádající a přítomné rodiče největším zážitkem a hlavním cílem dětského dne. První kroky většiny malých návštěvníků vedly na novou atrakci, kterou byl skákací hrad. Hned v prvních okamžicích, kdy se jeho věžičky vypnuly k nebi, byl v obležení malých zvědavců, kteří se sesypali jako mouchy na lep.Radostného výskání a zástup dětí u této atrakce svědčil o tom, že se skákací hrad dětem hodně líbil.

Skákací hrad ale nebyl hlavním cílem a lákadlem pro starší děti. Ty se sešli z blízkého i vzdálenějšího okolí do naší obce aby soutěžili a závodili v připravených disciplínách. Pří pohledu do prezenčních listin k jednotlivým disciplínám najdeme návštěvníky například ze Soušic, Kácova, Tehova nebo Kladrub.

Ač se na nás počasí tvářilo velmi nevlídně již od brzkého rána, nakonec nás z připravených sportovišť vyprovodil déšť až v samém závěru dětského dne. Dobrou náladu a radost všech zúčastněných dětí však ani malá přeháňka nemohla zkazit. Zvukovou kulisu zajišťoval po celý den DJ Kmoch, který svými hity přispěl také nemalou měrou k dobré náladě všech zúčastněných.

 Po celý den bylo pro všechny malé sportovce připraveno něco dobrého k snědku. Hned při zápisu obdržel každý účastník malý balíček a samozřejmě ti nejúspěšnější byli zaslouženě dekorováni medailovými úlovky.

Celým dětským dnem provázela děti příjemná moderátorská dvojice slečna Srbová společně s místostarostkou obce paní Němcovou. Členové fotbalového klubu se pak starali o hladký průběh jednotlivých disciplýn a celkové zajištění celé akce. 

 A jak to vlastně u nás vypadalo a dopadlo? Kdo u nás byl – tak ví a pro ty, kteří by se k nám snad chystali napřesrok, máme malou foto ochutnávku.